Подарунок для матусі

  Щороку у травні в Україні відзначають одне із наймиліших і найчуттєвіших свят - День матері. Це свято материнства та любові, доброти та сімейних цінностей, свято дітей і батьків. Це сімейне та суспільне свято, що дає можливість висловити вдячність за щоденну любов, турботу та зусилля матерів. У 2024 році День матері в Україні припадає на 12 травня. Мама - головна людина в житті кожного. Не забудьте відвідати маму. Поки живі наші батьки, ми залишаємося дітьми. У цей день українці йдуть в гості до матері, вітають їх і нагадують, якими важливими вони є в їхньому житті. На черговому занятті гуртка "Натхнення" діти, надзвичайно стараючись, підготували для своїх матусь подарунок - квіти, створені власноруч. Від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Нехай чуйні материнські серця завжди спокійно будуть битися у такт із радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей!

Іграшка-веселка

 

Сьогодні учасники "Хобі гуртка" виготовляли яскраву іграшку-прикрасу для себе або когось з близьких. Така яскрава річ подарує кожній кімнаті промінчики світла і тепла, або просто немов маячок нагадуватиме про яскраві погожі дні.








Коментарі

  1. Titanium Fishing Pliers | T-Shirt
    Buy Titanium titanium dioxide in food Fishing Pliers and other products at titanium-arts.com. mens titanium watches T-Shirt is a high quality fishing titanium exhaust line that offers great  Rating: 5 · ‎5 reviews titanium car · ‎$48.00 · ‎In titanium white acrylic paint stock

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар