Великодня листівка-витинанка

  2 травня працівники нашої бібліотеки завітали до Вінницького обласного медичного центру реабілітації дітей. Діти виготовляли великодні листівки у техніці витинанка. Даний вид роботи це не лише чудова можливість розвинути свою творчу та дрібну моторику, але й шанс відчути святкову атмосферу та зарядитися позитивом. Дякуємо усім за плідну та старанну роботу та чекаємо нових зустрічей!

Хай щастю дитини не буде кінця (01 червня День захисту дітей)

Щороку першого червня в різних країнах по всьому світові святкується День захисту дітей. Це свято може мати різні назви, але наділене єдиною ідеєю: навчитися ставитися з повагою до маленької особистості, піклуватися про молоде покоління, згадати про потреби дітлахів, наголосити на важливості захисту дитини від численних небезпек та задоволення її фізичних, психологічних й емоційних потреб.

Книги про виховання є невичерпним джерелом корисних порад для батьків щодо того, як налагодити міцні довірливі стосунки з малятами, що робити, аби вони виросли розумними, кмітливими, зацікавленими у вивченні нового, як дати сину і донечці максимум любові, ніжності й підтримки у різному віці.

Тож пропонуємо вашій увазі добірку літератури, яку буде корисно почитати дорослим, щоб мати мудрість у вихованні малят, щоб щастю у родині не було кінця.








Коментарі