Чарівне королівство книг

  Сьогодні на екскурсію до нашої бібліотеки завітали дітлахи із КЗ "ЗДО №18 ВМР". Малеча мала змогу переглянути мультфільм про правила поводження у бібліотеці, а далі маленькі чомучки відвідали "бібліотечну галявину", на якій були розміщені різноманітні дитячі книги, журнали, а також пазли. На завершення заходу маленькі користувачі повідгадували загадки, переглянули книжкову виставку та програли руханку для кмітливих малюків.

Дзвоником першим школа вітає (01 вересня День Знань)



Щороку в перший день осені в Україні відзначають День знань. Саме в цей день в усіх школах на урочистих лінійках лунають “перші дзвоники”, які сповіщають про початок нового навчального року.

Школярі у формі разом з вчителями та батьками шукають свій клас у дворі школи, слухають промови директора, часто представників місцевої влади та священників, а також віршики від "першачків". Усі обмінюються враженнями від літа, що минуло, та обговорюють прийдешній навчальний сезон.

Після програми виступів та промов класи, як правило, збираються на виховні години, на яких класний керівник оголошує, зазвичай, організаційні моменти щодо початку нового навчального року.

Нинішнє 1 вересня відрізняється від усіх попередніх, і навчальний рік все почнуть по-різному - далеко від дому, в інших країнах, дистанційно та очно – але все ж таки головне, що навчання розпочнеться.




Коментарі