Великодня листівка-витинанка

  2 травня працівники нашої бібліотеки завітали до Вінницького обласного медичного центру реабілітації дітей. Діти виготовляли великодні листівки у техніці витинанка. Даний вид роботи це не лише чудова можливість розвинути свою творчу та дрібну моторику, але й шанс відчути святкову атмосферу та зарядитися позитивом. Дякуємо усім за плідну та старанну роботу та чекаємо нових зустрічей!

Буктрейлер до книги Віктора Франкла "Людина в пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі"

 


Мемуари психіатра Віктора Франкла містять описи життя в нацистських таборах смерті та уроки духовного виживання. 1942 року він з родиною потрапив до концтабору, де загинули його батьки, брат і вагітна дружина.
Як чоловіку вдалося пережити ці кошмари? -  Тільки міцна, непохитна віра у власну силу врятувала його від загибелі.
Віктор Франкл доводить: у світі, який не в найкращому стані, усе тільки погіршуватиметься, якщо кожен з нас  не докладе до його порятунку максимальних зусиль. Тільки-но людина знаходить сенс свого існування, вона отримує сили, щоб здолати будь-які випробування. Ми не можемо уникнути страждань, але можемо вибрати, як з ними впоратися, знайти сенс життя і рухатися вперед з новою метою. Це не книга для відпочинку, радше для вдумливого читання та розуміння. 
Пропонуємо,всім охочим, переглянути буктрейлер на книгу, яка стала неабиякою підтримкою для  українців у часи невимовного лиха.




Коментарі