Дім, де живуть книги

  28 березня на гостину до нашої бібліотеки завітали діти із КЗ "ЗДО №18 ВМР". Для малечі була проведена екскурсія бібліотекою, огляд дитячих книг та періодики. Також дітлахи відгадували загадки про персонажів із найвідоміших казок та переглянули мультик "Літаючі книги".

Поділись дитинством


Друзів у нашій бібліотеці дуже багато, є і такі, що відгукнулися на заклик по допомогу для дітей Прибузької школи-інтернату. Велика подяка тим небайдужим читачам, які зібрали два пакунки іграшок, пакунок книг та 5 пакунків інших речей. Бібліотекарі всі ці дарунки доправили вихованцям закладу, підготували і провели майстер-клас з виготовлення поробок з паперу для 16-ти учнів 8-10 класів. 


З великим задоволенням ці щирі, добрі, відкриті діти робили унікальні речі , вирізали з паперу блакитних та жовтих ангелів. Дарма, що ножиці в декого не слухались. Але сама атмосфера майтер-класу всіх вразила до глибини душі – і дітей,і дорослих. В подарунок за старанну роботу діти отримали розмальвки та ще домашнє завдання – виготовити маленьких ангеликів у подарунок своїм рідним.





Коментарі