Мандри у казковий дивосвіт

  В рамках Тижня дитячого читання до нашої книгозбірні завітали маленькі користувачі із КЗ "ЗДО №18 ВМР". Для малечі була проведена екскурсія бібліотекою, а ще юні книголюби мали змогу ознайомитись із дитячою періодикою, порозгадувати загадки із найвідоміших українських казок, а також прослухати дитячу казочку Олекасандри Щелчкової "Щеня на ім`я не дам!". На завершення заходу дітлахи мали змогу перевтілитися в героїв казки "Ріпка" та успішно її інсценізувати.

Бал "Пир и Фарандола"


У суботу 6 лютого учасники театру танцю «Айседора», що працює при бібліотеці, відвідали бал "Пир и Фарандола" в Києві, який організовувала студія при театрі історічного танцю «Al'entrada» . Тематика балу - французська визвольна революція кінця 18 ст. Учасники поринули в часи революції, грали, танцювали, будували таємні плани і підступи. 


Гуртківці, які відвідали бал, активно готувались до нього у стінах бібліотеки-філії №5 - шили костюми, вивчачали танці, перечитували історію визвольної революції Франції та переглядали фільми, у яких відображена історія часу.




Коментарі