Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

Тренінг з арт-терапії "Гармонія в тобі"


Ні для кого не є секретом, що до бібліотеки приходять не лише за книжками, а щоб поспілкуватися з однолітками, побути на самоті з книжкою в затишному залі бібліотеки, чи пройти якись цікавий тренінг по вдосконаленню себе. 5 березня 2016 року в нашій бібліотеці в рамках циклу заходів "Місце зустрічі - бібліотека" відбувся цікавий та користний тренінг від практичного психолога, арт-терапевта Світлани Гаврилюк на тему "Гармонія в тобі".


Учасники тренінгу мали можливість зануритись у власний світ, відомий чи ще для когось мало відкритий. Двох годин було занадто мало, щоб насолодитися спілкуванням з однодумцями, прослухати корисні рекомендації по врівноваженню та гармоізації особистого внутрішнього простору. Пропонувалая діагностика внутрішнього стану за допомогою арт-терапії: малюнок троянди, як я особистість. Сподобалася основна думка заняття, що всі навколишні чи особисті проблеми можна подолати лише внутрішніми резервами душі, потрібно лише знати дорогу до цих незлічимих багатсв.


Коментарі