Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

Акція "Подаруй посмішку"


1 квітня учасники театру танцю "Айседора", що діє на базі бібліотеки-філії №5, та яким керує бібліотекар Людмила, "вийшли в люди".



Підготувавши спеціальні "посмішки", вони дарували їх усім,зустрічним в центрі міста - на вул. Соборній, біля міськвиконкому, башти у сквері та у парку. Незважаючи на те, що кількість учасників акції була незначною, дівчатка не залишились непоміченими. Костюми взяті із костюмерної колекції театру танцю стали окрасою нашої акції. 

Перехожі, чуючи сміх та звуки дзвіночків, а згодом і помітивши незвичайну веселих та усміхнених красунь, починали посміхатись. Компанію фотографували, робили компліменти, а автомобілісти сигналили, виражаючи свою підтримку.

Ми певні - цей день сміху у Вінниці деяким перехожим запам'ятається надовго. А основна ідея цієї акції - посміхайся та даруй посмішку іншим, хоча не була така масова, але посіяла зарнятка доброти. 





Коментарі