Міжнародний День довкілля

Сьогодні проблема збереження природних ресурсів та й життя загалом стоїть особливо гостро. Незворотні зміни клімату, природні катаклізми та військові дії - природа ставить перед нами дилему: або ми змінимо своє ставлення до неї, або усе живе перестане існувати.  

Новорічний вояж Діда Мороза


Ці перередноворічні дні бібліотека № 5 оживила та розвеселила малечу сіл вінницького району. Дід Мороз разом із новою супутницею Україночкою здійснює вояж із театралізованим проектом "Порятунок Діда Мороза" по школах та клубах вінницького району сіл Писарівка, Зарванці, Побережне, Хижинці, Великі Хутори.



Театралізовані кінопокази - це унікальний спільний проект ОКП "Вінницякіно" та театру танцю "Айседора", що діє на базі бібліотеки-філії № 5. Цей проект відкриває перед дітьми яскраві та повчальні програми, в яких тісно переплітаєтсья гра акторів та мультиплікаційні стрічки. Новорічна програма була створена засновником театру - працівником бібліотеки, з використанням лише найкращих прикладів новорічних сценаріїв та власного досвіду роботи із дитячими колективами.

В результаті сценарій яскравий, живий, цікавий для дітей. У ньому чудово поєднується і навчально-ровчальна частина, і розважальна. Діти не лише отримують цікаві знання відносно традицій різних народів по зустрічі Нового Року, але й розважаються водячи хоровод та танцюючи разом із веселим Дідом Морозом та Україночкою.





Коментарі