Міжнародний День довкілля

Сьогодні проблема збереження природних ресурсів та й життя загалом стоїть особливо гостро. Незворотні зміни клімату, природні катаклізми та військові дії - природа ставить перед нами дилему: або ми змінимо своє ставлення до неї, або усе живе перестане існувати.  

День добровольця в бібліотеці


Вперше у 2017 році ми мали нагоду відзначати День добровольців в Україні. 14 березня на зустріч із добровольцями в нашій бібліотеці №5 були запрошені учні шостих класів школи №22. Волонтери-добровольці, безкорисно допомагають фронту, своїми руками наближають перемогу. Ми вдячні їм за мужність, щирість, за добрі серця, помисли та дії, які вони напрявляють на благодійну допомогу в зону АТО.



Валентина Іванівна Погребняк, волонтер-доброволець нещодавно повернулась із поїздки в АТО, цікаво розповіла про будні волонтерів та добровольчий рух у Вінниці.У живому діалозі з учнями наролдився новий проект, який ми разом із волонтерським рухом започаткуємо зі школярами. Учнів зхвилювала зустріч, де ми намагались підтримати їх патріотизм, любов до Батьківщини та сподвигнути на благодійні справи.



Коментарі