Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

"Ріпка", рухливі ігри "під музику" та подарунки 🎈


Загальноміський проект "Мистецькі вихідні" продовжує свою роботу. 17 червня, у суботу у нашій бібліотеці прозвучала вистава за мотивами народної казки "Ріпка". Вистава звучала по новому, тому що автор вистави вніс деякі корективи. Учасникам дійства сподобалось бути як авторами вистави, так і бути глядачами.

Рухливі ігри під музику - те що потрібно для сучасної дітвори. Адже необхідно тішки відволіктися і погратися разом із друзями, у "хто зайвий" та інші ігри. Крім того не обійшлося без майстер класу. Щоб трішки перепочити від рухливих занять, вирішили дати роботу рукам: виготовили по чудовій літній квіточці. в подарунок для найрідніших мам. І як зазвичай водиться всі отримали призи від наших солодких спонсорів.






























































Коментарі