Дім, де живуть книги

  28 березня на гостину до нашої бібліотеки завітали діти із КЗ "ЗДО №18 ВМР". Для малечі була проведена екскурсія бібліотекою, огляд дитячих книг та періодики. Також дітлахи відгадували загадки про персонажів із найвідоміших казок та переглянули мультик "Літаючі книги".

Мріяти і діяти


Моя колега Людмила Поворознюк приймає участь у марафоні "Мріяти і діяти" за книгою Барбари Шер "Мріяти і діяти". "Мета цієї книги - зробити вас переможцем", - так уперше звернулася до читачів 1978 року колишня офіціантка та 44-річна самотня мати двох дітей Барбара Шер. За майже 40 років її перша з семи книг-бестселерів була видана мільйонами примірників. Написана легко та натхненно, вона допомогла мільйонам людей стати успішними, краще зрозуміти себе й здійснити свої мрії, перетворивши їх на чіткі цілі та зробивши їх реальністю.

Пригадайте, ким ви мріяли бути, допоки життя не внесло жорстких коректив, якими талантами були обдаровані. І дайте відповідь на непросте запитання: "Ким би ви могли стати?" Цікаві й оригінальні вправи допоможуть визначитися з цілями, розробити та візуалізувати стратегію їх досягнення та навчать долати труднощі. Друга зустріч марафонівців пройшла на базі центральної бібліотеки ім. І. Бевза. Учасники зустрічі обговорювали книгу, свою роботу з нею, а також займались інтуїтивним малюванням. Усі бажаючі можуть долучитись до гурту щосереди на 17:00 у центральній бібліотеці.




Коментарі