Міжнародний День довкілля

Сьогодні проблема збереження природних ресурсів та й життя загалом стоїть особливо гостро. Незворотні зміни клімату, природні катаклізми та військові дії - природа ставить перед нами дилему: або ми змінимо своє ставлення до неї, або усе живе перестане існувати.  

РАДИМО ПОЧИТАТИ


Цей дебютний роман шведського журналіста та блогера оповідає про проблему віднаходження сенсу життя у досить поважному віці, коли все, що раніше любив і чим завжди пишався, почало змінюватись і приходити в занепад. Щоденну мужність жити для тих, хто залишився на задвірках суспільної уваги, надають, насправді, такі прості буденні радості, що читач буде здивований, чому він раніше не помічав настільки простого рецепту щастя.
Починаючи читати цей надзвичайний твір, відразу відчуваєш його душевність і тепло, якими автор дбайливо огорнув усіх персонажів та антураж книги. Роман "Чоловік на ім`я Уве" має особливу манеру написання. З одного боку, його сторінки пройняті добрим гумором, проте у книзі настільки багато болючих моментів, що неможливо читати цю історію без сліз. Кінцівка твору дарує відчуття гармонії та затишку і, незважаючи на сумні фінальні нотки, хочеться огорнути цим романом увесь світ, щоб він став трохи добрішим та людянішим. Якщо ви готові до вивільнення своїх емоцій - пропонуємо прочитати цю чудову книгу!
https://knigogo.com.ua/knigi/cholovik-na-im-ya-uve/

Коментарі