Міжнародний День довкілля

Сьогодні проблема збереження природних ресурсів та й життя загалом стоїть особливо гостро. Незворотні зміни клімату, природні катаклізми та військові дії - природа ставить перед нами дилему: або ми змінимо своє ставлення до неї, або усе живе перестане існувати.  

Бути здоровим - модно!

 


Здоров'я – це єдине, що не можна купити за гроші та обміняти на золото. Ваше здоров'я - це те, що визначає вашу тривалість життя. І чим більш недбало ви до нього ставитеся, тим менше відповідно будете жити. Зрештою, бути здоровим  це модно! Багато людей зараз живуть, так ніби у них ще 9 життів. Шкідливі звички, відсутність спорту та банальної гігієни, все це призводить до проблем, хвороб та інших недугів, які ускладнюють життя і не дають насолодитися ним сповна. Але навіть усвідомлення цього їх не зупиняє. Але в порівнянні з 20 століттям, 21 століття пропагує здоровий спосіб життя, нехай не всі його приймають. Якщо раніше було модно стояти з сигаретою в руці, то зараз модно ходити в тренажерний зал. Спорт  це здоров'я. А коли здорова людина займається спортом, це похвально подвійно.

    Зараз стало популярно їсти корисну їжу, пити якісну воду та дихати очищеним повітрям. Все це вважається модним, але не кожен собі це може дозволити. Нині купити їжу та питво без добавок дуже складно, це практично неможливо. Вона або шалено дорога, або недоступна. Але є вихід, вихід вирощувати самому або знайти людину, яка вирощує сама і купувати у нього. Ті, хто цього по справжньому хочуть, хочуть бути здоровими, не потребуватимуть грошей, все, що потрібно - це бажання.

Коментарі