Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

VI Фестиваль VinBookFest

 


У нашому рідному місті на Європейській площі 15-16 травня відбувся VI книжковий фестиваль 
VinBookFest. 

Фестиваль проходив у змішаному форматі : онлайн та офлайн. Вінничани та гості міста мали змогу ознайомитися з новинками книжкового двору, зробити цікаві світлини у тематичних фотолокаціях, а також поспілкуватися з письменниками : Ірен Роздобудько, Артемом Чехом, Максом Кідруком (наживо), а з Йоганною Ягелло, Ніною Фіалко і Юрієм Винничуком зустріч відбулась в онлайн форматі.

Наша бібліотека долучилася до святкового дійства та взяла участь в облаштуванні лаунж зони "Час читати", де мали змогу зробити креативні світлини усі бажаючі, а також прочитати свою поезію поети-початківці та вже знатні майстри поетичного слова.

































Коментарі