Міжнародний День довкілля

Сьогодні проблема збереження природних ресурсів та й життя загалом стоїть особливо гостро. Незворотні зміни клімату, природні катаклізми та військові дії - природа ставить перед нами дилему: або ми змінимо своє ставлення до неї, або усе живе перестане існувати.  

Легка, відважна, крилата - молодість (27 червня День молоді в Україні)



У цьому році, 27 червня, Україна відсвяткує 63-й День молоді. У цього свята немає фіксованої дати, тому він щорічно відзначається в останню неділю червня. 


Дата виникнення свята – 7 лютого 1958 року. Традиція відзначати день юності в останню неділю червня збереглася і до наших днів.



У незалежній Україні День молоді почали відзначати 22 червня 1994 року, коли перший президент Л. М. Кравчук підписав Указ № 323/94 «Про День молоді» «на підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України».



Молоді люди – це майбутнє держави! Молодь виконує в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, бере безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму.

Вік – це лише цифра, що датує тривалість прожитих літ. Кожен із нас сам вирішує, за якими критеріями поділяти своє життя на різноманітні етапи чи періоди.  Хтось вважає себе молодим, поки життя сповнене легкістю та безтурботністю, а з появою обов’язків чи проблем – починає новий “старший” етап. Інші пов'язують поняття віку зі станом душі та внутрішньої свободи.

Коментарі