Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

Росами умите, народилось літо


Літо — це всього лиш 92 дні (2208 годин або 132480 хвилин), але провести їх потрібно так, щоб жодна хвилина не пропала дарма, щоб було що згадати довгими й холодними зимовими вечорами.




Влітку, як ніколи, ми стаємо щасливішими. Сонячний день довшає і настрій людини значно поліпшується. У деяких країнах, де літа майже немає, люди проходять спеціальні «світлові процедури», щоб запобігти депресії, яка виникає від нестачі сонячного світла.


На всі голоси співають птахи: пересвистуються вивільги, кують невгамовні зозулі, у кущах над струмками заливаються солов’ї…
Звісно, кожне пташине сімейство з нетерпінням чекає поповнення. Прислухаються люблячі матуся й татусь, чи не пролунає довгождане “тук‑тук”, яке сповістить про появу на світ пташенят - маленьких, пухнастих, спочатку зовсім безпорадних, що так потребують батьківського піклування.



Літо - це не лише гарна пора року, - це насамперед, час канікул, відпочинку та цікавого, змістовного дозвілля. Бібліотека має  можливості для того, щоб зробити ваше дозвілля не тільки приємним а й цікавим та змістовним. Запрошуємо не просто підібрати цікаві книги для читання, а також відвідати заходи в рамках проекту "Мистецькі вихідні", що відбуватимуться по суботам у закладах ЦБС.




Встигніть нагулялися літніми стежинками! Поласували смачними гостинцями літа! Нумо спостерігати, як ростуть листочки, як розкриваються квіточки, як бджілка збирає нектар! У природи безліч чудес і таємниць. Треба пильніше придивлятися, спостерігати. Літо прийшло!






Коментарі