Мандри у казковий дивосвіт

  В рамках Тижня дитячого читання до нашої книгозбірні завітали маленькі користувачі із КЗ "ЗДО №18 ВМР". Для малечі була проведена екскурсія бібліотекою, а ще юні книголюби мали змогу ознайомитись із дитячою періодикою, порозгадувати загадки із найвідоміших українських казок, а також прослухати дитячу казочку Олекасандри Щелчкової "Щеня на ім`я не дам!". На завершення заходу дітлахи мали змогу перевтілитися в героїв казки "Ріпка" та успішно її інсценізувати.

Літо, сонце, спека та бібліотека


 Діти з пришкільного табору "Дивосвіт" завітали до нашої бібліотеки. Похід до бібліотеки був цікавий тим, що діти в цей день не тільки гортали сторінки книжок та журналів, а й розважалися.


Юні відвідувачі ознайомилися з послугами, які надає бібліотека, згадали чимало прочитаних книг, помандрували казковими стежинами та зустрічалися із відомими героями. Також спробували себе у ролі акторів, дикламаторів, відгадували загадки та ребуси.


Працівниками бібліотеки заплановано чимало заходів щоб діти познайомились із бібліотекою: квести, екскурсії, естафети. Гадаю літо буде цікавим.

Коментарі