Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

До успішності через відповідальність (19 жовтня Всеукраїнський День відповідальності)



Цьогоріч українці вперше відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини, водночас вшановуючи пам’ять видатної особистості, автора «Декларації відповідальності людини» Богдана Дмитровича Гаврилишина.

Згідно з Постановою Верховної Ради № 5286 від 16 липня 2021 року в Україні щорічно 19 жовтня відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини.

Задля зростання українського суспільства в контексті розуміння й підвищення рівня відповідальності та вшанування пам’яті одного з найвідоміших українських економістів у світі Богдана Гаврилишина в Україні на державному і місцевому рівнях відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина.



Богдан Гаврилишин своїм життєвим прикладом та досягненнями довів, що індивідуальна відповідальність кожного – це ключова цінність, яка здатна змінювати світ навколо. Ще у 2014 році Богдан Дмитрович створив Декларацію відповідальності людини, яка стала відповіддю та продовженням Декларації прав людини.

Відповідальність – це обов’язок людини відповідати за свої дії, це надійність та чесність по відношенню до себе та інших. Кожна людина в своєму житті стикається з відповідальністю, мусить брати її на себе. Відповідальність, безумовно, буває різна. Вона може бути закріплена законодавством, як-то юридична, адміністративна чи кримінальна.

Відповідальність є дуже важливою рисою людської особистості, адже без неї неможливо будувати стосунки з друзями та рідними, неможливо досягти професійних успіхів, неможливо будувати сім’ю в майбутньому. Безвідповідальна людина є дуже ненадійною, тому проблем в її житті набагато більше.

Коментарі