Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

День доброти (17 лютого - День спонтанного прояву доброти)




День спонтанного прояву доброти покликаний підкреслити важливість добрих справ, дій та слів. У День доброти озирніться навколо, допоможіть та підтримайте тих людей, яким це потрібно.


Саме в цей день у нашій бібліотеці відбувся урок доброти. Діти ділилися своїми розповідями про добрі справи та прояви доброти. 


У книгах ми знайшли багато прикладів про користь добрих справ.
А найбільше сподобалось малим гостям бібліотеки: малювати "дерево добрих людей" та годування пташечок. Діти насипали у годівничку зерняток для птахів. Тепер ця годівничка виситиме біля дитячого садка.


 У вас також є можливість кожного дня  можете зробити щось, що допоможе іншому відчути себе краще: наприклад допомогти сусідові запастися продуктами, відвідати самотнього родича, нагодувати птахів у парку, підтримати громаду, що захищає довкілля у вашому районі, посміхнутися дружині (чоловіку) чи дитині.


Справжня доброта не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини – радість інших людей.

Коментарі