Ой весна, весна - днем красна

  Весна - це чарівна пора року, коли все оживає та прокидається із зимового сну. Дні стають теплішими і сонячними. На деревах і кущах з`являється нове зелене листя, а квіти починають розпускатися, радуючи наш погляд яскравими фарбами. Ось і на сьогоднішньому занятті гуртка "Натхнення" ми з дітками надихнулись красою весняної природи та створили аплікацію "Весняна пані", а ще перелянули книги про пори року та пригадали форми українського народного фольклору(веснянки, лічилки, забавлянки, заклички та гаївки).

Іграшка-веселка

 

Сьогодні учасники "Хобі гуртка" виготовляли яскраву іграшку-прикрасу для себе або когось з близьких. Така яскрава річ подарує кожній кімнаті промінчики світла і тепла, або просто немов маячок нагадуватиме про яскраві погожі дні.








Коментарі

  1. Titanium Fishing Pliers | T-Shirt
    Buy Titanium titanium dioxide in food Fishing Pliers and other products at titanium-arts.com. mens titanium watches T-Shirt is a high quality fishing titanium exhaust line that offers great  Rating: 5 · ‎5 reviews titanium car · ‎$48.00 · ‎In titanium white acrylic paint stock

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар