Міжнародний День довкілля

Сьогодні проблема збереження природних ресурсів та й життя загалом стоїть особливо гостро. Незворотні зміни клімату, природні катаклізми та військові дії - природа ставить перед нами дилему: або ми змінимо своє ставлення до неї, або усе живе перестане існувати.  

Хай щастю дитини не буде кінця (01 червня День захисту дітей)

Щороку першого червня в різних країнах по всьому світові святкується День захисту дітей. Це свято може мати різні назви, але наділене єдиною ідеєю: навчитися ставитися з повагою до маленької особистості, піклуватися про молоде покоління, згадати про потреби дітлахів, наголосити на важливості захисту дитини від численних небезпек та задоволення її фізичних, психологічних й емоційних потреб.

Книги про виховання є невичерпним джерелом корисних порад для батьків щодо того, як налагодити міцні довірливі стосунки з малятами, що робити, аби вони виросли розумними, кмітливими, зацікавленими у вивченні нового, як дати сину і донечці максимум любові, ніжності й підтримки у різному віці.

Тож пропонуємо вашій увазі добірку літератури, яку буде корисно почитати дорослим, щоб мати мудрість у вихованні малят, щоб щастю у родині не було кінця.








Коментарі