Віяло від спеки

 Цього літа найпопулярнішим аксесуаром у кожного  з нас стало, звичайно ж, віяло від спеки. Цими вихідними в рамках проекту "Мистецьке літо" був проведений майстер клас із виготовлення паперового віяла від спеки. Діти та лорослі проявили фантазію та неабияке уміння  у вигтовлені такої необхідної речі.

Зірваний цвіт

 

Сьогодні, 4 червня, світ відзначає Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії. Ця дата - один зі способів звернути увагу світової спільноти на проблему  насильства, з якою стикаються діти.

В Україні ж 4 червня - День вшанування пам`яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти Украни. Починаючи з 2014 року, через війну укранські сім`ї та діти перебувають у постійній небезпеці, отримують травми та втрачають життя. Щодня російські окупанти продовжують вбивати та калічити найбеззахисніших. Саме цю інформацію прослухали та переглянули відео користувачі нашої бібліотеки під час години пам`яті "Зірваний цвіт", а також хвилиною мовчання вшанували усіх загиблих. Пам`ятаймо кожну жертву українського терору! 

Україна та світ не повинні забувати про цінність кожного дитячого життя і кожен з нас несе відповідальність за створення світу, де діти можуть жити без страху та насильства.










Коментарі